NYTT HEM

Jag skaffade mig ett nytt hem. Jag går numera att hitta på http://anystaar.blogspot.com/
Jag och Jennifer har även gjort våran Au pair blogg : http://theaupaircousins.blogspot.com/

happy b-day

Igår jobbade jag inte :D Eller jo, men bara på eftermiddagen :)  Åkte till Emmie efter jobbet, vi såg på filmer :D Började kolla på A Walk To Remember, fast pratade de första 20 minuterna typ HAHHA och såg inte ens färdigt den för Emmie gick ner och efter en stund så hörde jag att Mamma Mia gick på tv så gick ner och det blev att vi stannade och såg den med Tove och Emmies mamma. Hennes familj är jätte trevlig! :D Såg slutet av What Happens In Vegas innan jag åkte hem med :P Hade problem med att hitta hellyset så tog en stund innan jag kom därifrån, HAHAHAHA



Även om jag inte kom i säng allt för sent så är jag skitrött xD Vaknade massa gånger innan jag gick upp (en av gångerna var Mange ._.) Hade en dröm som jag ville fortsätta.. Men kommer inte ihåg den nu ^^" Var något med någon kiosk i alla fall, HAHAHHAAH SKa på kalas senare idag, kusin Sofie fyller ju år :D Hon blir fjortis! SÅ ska på kalas vid halv 5. Kan inte stanna så länge för måste hem och sova och sen jobba.... jippi!... not ._.



movie taaijm

Sov över hos Jennifer inatt :D Vi hade film/serie dag.... dygn... HAHAH. Såg massvis med filmer och serier ^^" bara låg och gjorde ingenting, tänk vad trött man kan bli av det ,AHHA. Det blev i alla fall Sidney White, Fired Up, Last House on the Left och The Ultimate Gift på film. Hon hade även tagit ner senaste avsnittet av SLOAT vilken var lite halvdant, lite Hannah Montana avsnitt (Jennifer är en TÖNT! :D) och dessutom SERIEN 10 Things I hate About You! :D Lite små roligt. Inte alls som filmen men ändå lite. Alla har sina karaktärer bara att Joey är snällare och Camreon elakare xD Pappan spelas dessutom av densamme :P Sista avsnittet går nästa vecka i alla fall :D Ska ses!



Var hos tandläkaren idag. Inga hål! Gud så duktig jag är :P Mamma var inte lika duktig dock när hon senare gick till sin tandläkare ^^" Hon får inte dricka festis längre (för er som inte vet dricker hon typ 6 brickpack per dag) för det har gett henen för mycket karies... hon kommer flippa xD Men jajaj, får se hur det går. Hon ska ju även trappa ner på medicinen så festis förbudet kom väl inte under den bästa tiden ^^" Dessutom ser det ut som att jag inte kommer kunna ha Tyska i år i alla fall för vår schemaläggare är inkompeten ._. Ska det vara så svårt att INTE lägga Tyskan där vi har lektioner?


RSS 2.0