points

Igår cyklade man hem till jennifer på 30-40 minuter 8D En mil avverkade man ja ;D Sofie tvingade dit mig åd Jennifer skulle jobba ^-^ Såg The Strangers, väldigt bra film :D Både jag och Sofie skrek ett par gånger, haha. Jennifer missade ju det bästa ;D

Fick smaka en viktväktar lunch då Tessi och Mormor håller på med det :P Inte ås farligt ^-^ När Jennifer åkt sprang Fia runt och tog kort överallt och jag satt vid datorn då fotografering inte är mitt stora intresse ._. Inte den dagen i alla fall ^^" Vi såg i alla fall en film till sen, The Notebook. Älskar den filmen<3 Everone should see it!



När jag väl kom hem igen sågs ännu en film, Never Been Kissed. Även den en helt underbar film :D Helt enkelt en väldigt slapp söndag!

Min måndag började väl inte så bra. Först så finns det inget varmvatten. Yay! Skadade som fan när jag kom ur duschen, HAHA. Sedan fick jag inte skjuts ända fram till skolan ._. När klockan närmade sig tid för att börja kommer johanan upp för trapporna och öppnar dörren och säger: "Är det bara jag eller har vi inte Geografi idag" Då utbrister Louise: " Nej det hade vi ju inte" och alla stönar xD Detta betyde att vi började 10 istället för 8.20! Jennifer och Josefin kom med lite senare och även Kkillarna kom och vände :P Slutade med att vi fikade och sedan gick på nästa lektion när det väl var dax.



Jennifer missade precis bussen så hon hängde med mig till mammas jobb. Tog med mig Shojo Stars hem :D
Sedan åkte vi och klippte oss (Jennifer släpptes av på vägen) syns dock inte så mycket :P Bara topparna och lite uppklippning ^-^ Hälsade på farmor efteråt. Fick lite mat, kakor och saft ut en bacardi flaska xD Även Petra kom förbi :)
Stannade där ett tag. Mysigt att vara med farmor :D Blir oftast serious talk när man är där ;P

Mitt internet har cpat som fasen idag D: Men nu verkar det hålla i sig :) Blir att plugga lite turisma idag. Prov imorgon ;D Blir nog inte så svårt dock :P

Kommentarer
Postat av: petra

ska du låta dit växa eller? :o

2009-05-04 @ 20:00:55
Postat av: Amira

Sjukt bra filmer! Mkt mysigt;)

Annars, är allt bra då eller??

2009-05-04 @ 20:15:59
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: Mimmi

sv: jaa det var allt jag fick iaf :) haha man undrar ju!

2009-05-04 @ 22:48:21
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: emma

hej! kul att du hittat min blogg.

Håller med dig, det är så långt kvar till nästa sommar fast ändå inte. Jag menar, jag bestämmde mig för att åka förra sommaren och på ett sätt så har jag redan väntat halva tiden och den gick verkligen sjukt fort! så förhoppningsvis så kommer detta året bara springa iväg också XD



själv tror jag att jag just nu planerar att åka med skandinaviska institutet, men vi får se. Har även funderat på CC men det är många som har sagt att de är ganska dåliga när man väl är i USA. Så jag får se helt enkelt.



planerar även att åka ganska högt upp på östkusten, boston, NYC någonstans. Men california är aldrig fel, varmt året om! ^^



vad var det som fick dig att vilja åka iväg?

2009-05-05 @ 08:48:57
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Julia

Ja det är jätte kul att dom tänker på mig men jag vet inte vad man kan med att säga att jag vill göra. Jag tycker det känns pinsamt när andra vill spendera pengar på mig och dra med mig till ställen. Framförallt med v-familjen eftersom jag inte har träffat dom än så det är jätte svårt.

2009-05-05 @ 15:59:15
URL: http://juliasresa.blogg.se/
Postat av: marina

sv: precis ;o



Ah, ÄLSKAR VERKLIGEN THE NOTEBOOK OCH NEVER BEEN KISSED! :'DDD

2009-05-05 @ 19:35:03
URL: http://ironic.blogg.se/
Postat av: kale

åååh notebook är så himla bra :)!!!

2009-05-20 @ 19:51:21
URL: http://prettyshawty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0