papi & lilli

Idag kom pappa och hämtade mig efter jobbet (efter lite felkörning, HAHHA) Fick en bamse kram av både pappa och Elin :D
Fick växla pappas 500-lapp innan jag kunde få min present (300)! HAHAH men men. Vi åt på Max för jag var hungrig :P Medan pappa var ute och rökte pratadee jag och Elin lite. Hon sa att hon till och med hade skickat sms till pappa och Tina att hon vilel att de skulle skiljas... jag måste säga att jag inte förstår varför de inte gör det. Hon sa också att hon tyckte det hade varit roligt om mamma och pappa hade blivit tillsammans igen.. haha.. som om ^^"

Åkte hem till mig efter Max. De stannade inte så länge dock men fick umgås lite i alla fall :) Elin fick låna min twilight bok (första på svenska) och Tokyo Mew Mew mangaserien ^-^ Hon fick även min EMD plansch för hon såg så O_O/*_* ut när hon fick se den. Jag kommer nog bara sakna den lite ändå, hihi. Hon fick även min rosa "liseberg"björn för hon saknade sin gamla osm Alexandra gett henne och sedan tagit tillbaka för att ge till några barn hon haft när hon praktiserat :P

De åkte nyss. Tvingade dom att vara med på kort innan de åkte för har inget på alla tre och inget bra på mig och pappa och inget nytt på mig och Elin :P Ska till Matti och Melle sen, Melle åker snart till Frankrike så måste umgås medan jag kan ^^ Ska sova hos Jennifer från och med Onsdag med för mamma och Mange ska iväg :D Ska även fira Kenneth imorgon då han blir 18! :D


Kommentarer
Postat av: petra

tror faktiskt att de älskar varandra trots alla svårigheter, annars hade de nog inte varit gifta. om inte annat så gör de ngo det för elins skull - eller i alla fall till nu. för att inte ge henne skilda föräldrar som alexandra fick.

2009-07-27 @ 21:43:02
URL: http://chewyfruits.wordpress.com
Postat av: petra

och dessutom.. lite johan glans varning på växlingen! HAHAHA

2009-07-27 @ 21:43:32
URL: http://chewyfruits.wordpress.com
Postat av: Mimmi

jaa, herregud vad tiden går, nyss var det 50 dagar kvar och nu är det 18 !!!! det pirrar i magen varje dag haha! hemska adjö, men måste göras!

2009-07-29 @ 10:48:54
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: Jennifer

http://mandyslife.blogg.se/

2009-07-30 @ 23:38:39
URL: http://jenniferjarsberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0