I believe I can fly

Har inte uppdaterat på ett tag nu ^^" Har haft för mycket att göra :P Lekte med Matti hela lördagen, BADADE! Så jävla skönt! 24 grader! Hennes syster Malin kom med två kattungar som var jätte söta *-* Låg och lyssnade på musik och kollade på stjärnorna mitt i natten, jätte mysigt :) På söndagen fick man besök av Anneli, Ellen och Pär. Fick ett halsband Ellen gjort själv och 3 Hello Kitty mobil smycken. Av resten fick jag ett halsband Randi gjort och 300 kr :D Matti kom mitt i allt och vi gick och badade. Stannade i nästan en timme :P Älskar när vattnet är varmt :D



Igår gick jag och Jennifer på Au Pair möte! Var bättre förra gången då den au pairen som kom och berättade om sin vistelse hade mer att säga men detta funkade med :) Var nervös inför intervjun men den gick bra :D Hon tyckte min engelska var jätte bra ;D yay! AHAHAH :P När jag satt där och lyssnade blev jag helt exalterad, först nu kände jag att jag verkligen skulle iväg! :D Melle kom med hem igår så fick träffen henne en snabbis bara för jag kom hem så sent och var tvungen att göra mat till idag för mamma och Mange hade haft fisk D:



Idag var det hårda puckar igen. Motorväg! Går snabbt 8D Fick ta motorvägen till när jag skulle köra landsväg med för att han inte var helt nöjd men det blev godkänt andra gången, Ewa är mycket bättre, HAHAH :P Har farliga vänstersvängar, halkan och kvalificerad stads- och landsvägs körning kvar nu :D Sjukt pepp! Teori prov snart med :S Men det kommer nog bli bra :D Mange satte värsta kravet på mig ._. "Om du inte har ett ända fel på varken teori provet eller uppkörningen köper jag en bil till dig och betalar skatten och försäkringen första året" ... yeah right. Good Luck Han Katt!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

`Kul att intervjun gick bra:) tack för gratulationen, det känns som jag kan vänta hur länghe som helst nu..det känns så himla bra!!! Ha de bra!

2009-08-11 @ 18:30:02
URL: http://pilly.blogg.se/
Postat av: Emma

JAA, nu börjar det! :D

2009-08-11 @ 18:35:17
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Emma

roligt att du var på intervju förresten!

2009-08-11 @ 18:35:47
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Kul att du varit på Au Pair träff och blivit intervjuad. Snart får du sätta igång med ansökningarna, lycka till med det :-)



Jo, man lär skriva ut sina biljetter :) trodde först också att man fick hem biljetterna, men icke.

2009-08-11 @ 21:48:31
URL: http://ettlivsomaupair.blogg.se/
Postat av: louise

där har vi ju trötta och seriösa louise :D

2009-08-11 @ 22:03:43
URL: http://mlouise.blogg.se/
Postat av: petra

good luck han katt? HAHA, rimmar ju (Y)

bra att allt går bra :D saknar dig härborta :(

2009-08-12 @ 10:22:29
URL: http://chewyfruits.wordpress.com
Postat av: cassandra

När planerar du att åka som au pair?! :D

2009-08-16 @ 14:41:40
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0